• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні 1-2 класів долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

Учні 1-2 класів долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

2024-03-16

Фейсбук від 16.03.2024 " Учні 1-2 класів долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»"

Учні 1-2 класів долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Оскільки темою тижня поезії - «ДІМ», діти долучилися до обговорень поетичних творів, продемонстрували поетичні читання, взяли участь у вікторинах, щоб показати важливість дому для кожного. Адже рідний дім, як маленька батьківщина. В кожному будинку живе сім’я — ділянка великої Батьківщини. Кожна людина любить свій дім, незалежно від того, великий він чи маленький, старий чи новий. Для кожної людини рідний дім має своє значення, викликає свої асоціації. Для більшості людей це місце, пов'язане з дитинством, з рідними людьми. Думки про дім викликають приємні, зворушливі спогади: це початок життєвого шляху; це аромат свіжоспечених млинців, дитячі малюнки на стінах; мамин голос, тепло ...Перші свої кроки дитина робить саме в своєму рідному будинку, перші книжки прочитані — в рідному домі. У власному будинку людина відпочиває від турбот.

У рідному домі знайомий кожний куточок, найприємніший запах лише в ньому.
Багато що в нашому житті визначається домом і сім'єю: з дитинства ми вбираємо атмосферу домашнього вогнища, сімейні традиції. Саме в родині, в рідному домі нам прищеплюються моральні цінності, формується особливе бачення світу. Згодом поняття розширюється, рідними стають вулиця, край, країна, планета.

Рідний дім має важливе значення в житті і долі людини. Саме дім допомагає людині зрозуміти, що він комусь потрібен і його завжди хтось чекає.

Кiлькiсть переглядiв: 20