• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо, Мілушову Анастасію, з перемогою на районному та обласному етапі у фестивалі ораторського мистецтва та бажаємо подальших успіхів!

Вітаємо, Мілушову Анастасію, з перемогою на районному та обласному етапі у фестивалі ораторського мистецтва та бажаємо подальших успіхів!

2023-10-23

Фестиваль від 23.10.2023 "Вітаємо, Мілушову Анастасію, з перемогою на районному та обласному етапі у фестивалі ораторського мистецтва та бажаємо подальших успіхів!"

На виконання Обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" у межах відзначення Дня української писемності та мови у вересні-жовтні проходив фестиваль ораторського мистецтва за темою "Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя" (В. Симоненко). У ньому взяли участь учні 10-11-х класів шкіл М.Харкова та області. Юні оратори самі складали промову і змагалися в красномовстві. Переможницею районного та обласного етапів фестивалю стала учениця 11-А класу, нашого ліцею, Мілушова Анастасія. Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 30