• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щиро вітаємо переможців та усіх учасників турніру і бажаємо нових інтелектуальних звершень на благо Української Держави!

Щиро вітаємо переможців та усіх учасників турніру і бажаємо нових інтелектуальних звершень на благо Української Держави!

2023-10-21

Фейсбук від 21.10.2023 "Щиро вітаємо переможців та усіх учасників турніру і бажаємо нових інтелектуальних звершень на благо Української Держави!"

21.10.2023 відбувся XV міський турнір юних істориків. У турнірі брали участь 9 команд з різних районів міста Харкова. Холодногірській район представляла команда "Нове покоління" комунального закладу "Харківський ліцей №152 Харківської міської ради", яка посіла ІІ місце.
Учні під час історичних боїв випробували себе в ролі доповідача, опонента, рецензента. Питання винесені на турнірні бої вимагають від учнів критично оцінювати наукову літературу, мати вміння довести свою точку зору, знайти вразливі місця у виступі противника, добре знати українську мову, історію , бути хорошим оратором. Журі відзначило високий рівень підготовки учнів і за перемогу в особистій першості Гончаренко Діана, учениця 10-А класу, нагороджена дипломом ІІІ ступеня, Беженська Поліна, учениця 11-В класу, відзначена дипломом ІІ ступеня. Перемога команди - це наполеглива та кропітка праця вчителів історії Харківського ліцею №152 Башинської Людмили Василівни та Брюховецької Олени Миколаївни, які захоплюються учнівським турнірним рухом та підготували за останні роки багато чудових юних знавців історії.
Щиро вітаємо переможців та усіх учасників турніру і бажаємо нових інтелектуальних звершень на благо Української Держави!

Кiлькiсть переглядiв: 26