• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у роботі наукової студентсько-учнівської конференції «ХХІІ КОЗАЦЬКІ ЧИТАННЯ», присвяченої 375-й річниці початку Національно-визвольної революції

Участь у роботі наукової студентсько-учнівської конференції «ХХІІ КОЗАЦЬКІ ЧИТАННЯ», присвяченої 375-й річниці початку Національно-визвольної революції

2023-10-13

Фейсбук від 13.10.2023 "участь у роботі наукової студентсько-учнівської конференції «ХХІІ КОЗАЦЬКІ ЧИТАННЯ», присвяченої 375-й річниці початку Національно-визвольної революції"

13.10.2023 учні Харківського ліцею № 152 взяли участь у роботі наукової студентсько-учнівської конференції «ХХІІ КОЗАЦЬКІ ЧИТАННЯ», присвяченої 375-й річниці початку Національно-визвольної революції середини – другої половини XVII ст. та обрали гетьманом Богдана Хмельницького. Заварза Марія (5-А клас), Язикова Вероніка (7-А клас) та Овдієнко Роман (10-В клас) представили свої дослідження про побут та життя козаків, а також охопили тему образів історичних постатей у літературі. Кожен учень отримав сертифікат про участь від організаторів конференції, ХНПУ імені Г.С. Сковороди.
Бажаємо Марії, Вероніці, Роману та їхньому керівнику Овчаренко К.В., учительці української мови і літератури нових успіхів і наукових звершень!

Кiлькiсть переглядiв: 43