• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія Харкова. Вітаємо Серпухова Ромата, Бєлєцьку Алісу та Христенко Віолетту!

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія Харкова. Вітаємо Серпухова Ромата, Бєлєцьку Алісу та Христенко Віолетту!

2023-10-06

Фейсбук від 06.10.2023 "Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія Харкова.
Вітаємо Серпухова Ромата, Бєлєцьку Алісу та Христенко Віолетту!"

Наші талановиті холодногірці продовжують досягати нових звершень! Навіть у такий важкий час для нашої країни вони не зупиняються у поставленні нових цілей та досягають великих висот у творчості. Вітаємо учнів комунального закладу "Харківський ліцей № 152 Харківської міської ради" Серпухова Романа, 6-В класу, який посів І місце у Міжнародному двотуровому фаховому конкурсі талантів театрального та кіномистецтва з очним туром і освітніми інноваційними програмами "Алея Зірок України. "Країна героїв", І місце у Всеукраїнському конкурсі дитячої та юнацької творчості "Магія природи", Бєлєцьку Алісу у Всеукраїнському конкурсі художніх робіт ArtArmor Діти-UA, Христенко Віолетту, учениць 10-Б класу у Всеукраїнському конкурсі дитячих художніх робіт "Портрет моєї матусі". Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія Харкова. Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 35